Byteme Systems

Think outside the box...

Σχετικά με εμας

Υπηρεσίες Πληροφορικής & Δικτύων

Think outside the box. Αυτό είναι το μότο μας και αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Προσπαθούμε να σκεφτόμαστε πέρα απο τα καθιερωμένα για να καλύπτουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στόχος μας η ποιοτική συνεργασία και η παροχή αξιόπιστων, καινοτόμων και μοντέρνων υπηρεσίων. Βλέπουμε τους πελάτες μας ως συνεργάτες και τους προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες καλύπτοντας εξ’ ολοκλήρου τις ανάγκες τους.

The only way to do great work is to love what you do.

Steve Jobs

Founder, Apple Inc.

Ακολουθώντας το ρητό του Steve Jobs, κάναμε την αγάπη μας για το διαδίκτυο και τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών επάγγελμα, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με σκοπό την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών της επιχείρησης σας. Παρέχοντας σας όλες τις δυνατότητες του διαδικτύου για να αναπτύξετε την επιχείρηση σας. Παράλληλα σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σχεδιάσετε το εσωτερικό δίκτυο της εταιρείας σας με σύγχρονο και ασφαλή τρόπο αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.

Τμημα διαδικτυου & πληροφορικης

Κατασκευή & Προώθηση Ιστοσελίδων

Το συγκεκριμένο τμήμα αναλαμβάνει την κατασκευή και την προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop). Από την μελέτη και τον σχεδιασμό μέχρι την συντήρηση και την εκπαίδευση των τελικών χρηστών. Οι ειδικοί της Byteme Systems θα αναπτύξουν την διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησης σας χρησιμοποιώντας μοντέρνο σχεδιασμό και τεχνολογίες αιχμής δίνοντας προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες.

Τμημα δικτυων & τηλεπικοινωνιων

Δίκτυα Δεδομένων & Δομημένη Καλωδίωση

Το συγκεκριμένο τμήμα αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή των εσωτερικών δικτύων δεδομένων καθώς και την δομημένη καλωδίωση της εταιρείας σας. Οι μηχανικοί του τμήματος κατέχοντας πιστοποιήσεις της μεγαλύτερης εταιρείας δικτύων στον κόσμο, της Cisco, και με εμπειρία μεγαλύτερη των 10 ετών στους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της Ελλάδας, θα σχεδιάσουν και θα υλοποιήσουν το δίκτυο της εταιρείας σας ακολουθώντας όλα τα πρότυπα αναφορικά με την σχεδίαση και την ασφάλεια του δικτύου.